Ο Στόλος

Ο στόλος μας αποτελείται από 20 πλήρως εξοπλισμένα και πολυτελή λεωφορεία (Mercedes, Setra, Neoplan, VDL, Otokar) με μέσο όρο ηλικίας 6 έτη και θέσεις 20 - 58. Ένα ευρύ δίκτυο σχέσεων και συνεργασιών με άλλες εταιρείες του χώρου μπορεί να εξυπηρετήσει υψηλότερες απαιτήσεις.

Ο εξοπλισμός των λεωφορείων περιλαμβάνει ψηλά δερμάτινα καθίσματα με στηρίγματα χεριών και υποπόδια, φιμέ τζάμια, υψηλής ποιότητας στερεοφωνικά συστήματα καθώς και μικρόφωνο, αυτόματο κλιματισμό, τηλεοράσεις με DVD, τουαλέτες και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για τις αποσκευές.

Στα γραφεία μας το τμήμα κίνησης και διαχείρισης στόλου λειτουργεί 24/7 και επίσης διαθέτουμε σύστημα GPS το οποίο μας παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα όρια ταχύτητας, τις καταναλώσεις καυσίμων και τη παρακολούθηση των λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο.

Οι επαγγελματίες οδηγοί μας είναι έμπειροι, ευγενικοί και αγγλόφωνοι.

Μια από τις βασικότερες προτεραιότητες μας είναι η επένδυση σε νέα λεωφορεία και η συντήρηση των υπαρχόντων για τον οποίο λόγο έχουμε συνεργασία με ιδιωτικό μηχανικό διαβεβαιώνοντας έτσι την άμεση ανταπόκριση σε κάθε περίσταση. Τέλος βεβαιώνουμε την ασφάλεια των πελατών μας μέσα στο λεωφορείο οι οποίοι καλύπτονται από ασφαλιστήρια συμβόλαια και όλα τα λεωφορεία μας είναι εξοπλισμένα με περιοριστή ταχύτητας και ζώνες ασφαλείας σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ.

Επικοινωνία

697-8445230 & 697-8445232
info@filotas-travel.com
Website: www.filotas-travel.com

Χαροκόπου 87 – Καλλιθέα, 1ος όροφος, 
‘Εμπορικό Κέντρο Crystal’
 

Facebook Page

Newsletter