Υπηρεσίες

Για περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση του επόμενου ταξιδιού σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 210-9564206, 210-9561128 , 210 - 9513150

ΦΑΞ : 210-9510448
EMAIL info@filotas-travel.com
 

Γιατί Εμάς

  • Ταχύτητα
  • Αποτελεσματικότητα
  • Καλύτερη τιμή

filler image

Ταξίδια αναψυψής στην Ελλάδα

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδρομών στην Ελλάδα.

Τα πολυτελή πούλμαν μας εξασφαλίζουν την εύκολη και άνετη μετακίνηση σε όλους τους προορισμούς σε προνομιακές τιμές σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

;
filler image

Σχολικές Μεταφορές

filler image

Μεταφορές Προσωπικού

Η μεταφορά προσωπικού πραγματοποιείται με εξειδικευμένα πούλμαν από και προς τις εγκαταστάσεις κάθε εταιρίας. Με σεβασμό στις ανάγκες τόσο της εταιρίας μεταφέρουμε το προσωπικό σας με ασφάλεια στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα τηρώντας αυστηρά το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης από τον χώρο εργασίας.

Στον τομέα της μεταφοράς προσωπικού στην παρούσα χρονική στιγμή μεταφέρουμε εργαζομένους των ΕΛ.ΠΕ, της Ε.Α.Β. της ERGO  ενώ στο παρελθόν είχαμε μεταφέρει το προσωπικο  του Ο.Τ.Ε., της INTERAMERICAN, της Δ.Ε.Η. καθώς επίσης και άλλων μικρότερων βιομηχανιών και βιοτεχνιών.

filler image

Μεταφορές Συλλόγων - Δήμων - ΚΑΠΗ

Με το Δήμο Καλλιθέας έχουμε συνεχή συνεργασία όπως και με τον Αθλητικό Οργανισμό και τα ΚΑΠΗ . Επίσης έχουμε αναλάβει και την μεταφορά των ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα, του Δήμου Φαλήρου, του Δήμου Νέας Σμύρνης και του Δήμου Ηρακλείου για τις εκδρομές τους.

filler image

Μεταφορές απο και προς το Αεροδρόμιο - Λιμάνι

Τα λεωφορεία μας εξυπηρετούν ξενοδοχεία, συνέδρια και μεμονωμένους πελάτες για την μεταφορά τους από και προς τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων, λιμένων και σιδηροδρόμων.

Σημαντικό στοιχείο της υπηρεσίας μας αυτής είναι ότι είμαστε διαθέσιμοι όλες τις ώρες της ημέρας, κάθε μέρα έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απαιτούμενη ώρα άφιξης ή αναχώρησης.

filler image

Μεταφορές Αθλητικών Συλλόγων

Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις μεταφορές ομάδων για εντός και εκτός έδρας αγώνες καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις τους με τα πολυτελή και άνετα λεωφορεία της.

 

filler image

VIP Μεταφορές - Επαγγελματικά Ταξίδια

Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση, επιλέγοντας τα VIP οχήματα της εταιρείας μας, για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή για ειδικές περιστάσεις. Τα πολυτελή οχήματα του στόλου μας διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις σας σε ολόκληρη την Αθήνα, αλλά και εκτός λεκανοπεδίου.

Οι προσεκτικά επιλεγμένοι και έμπειροι οδηγοί της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τα πολυτελή VIP οχήματα του στόλου μας, σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς.

filler image

Ταξίδια στο εξωτερικό

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά πελατών στο εξωτερικό με εξειδικευμένο προσωπικό και ξεναγούς. Τα πολυτελή πούλμαν μας εξασφαλίζουν την εύκολη και άνετη μετακίνηση σε όλους τους προορισμούς σε προνομιακές τιμές σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Επικοινωνία

697-8445230 & 697-8445232
info@filotas-travel.com
Website: www.filotas-travel.com

Χαροκόπου 87 – Καλλιθέα, 1ος όροφος, 
‘Εμπορικό Κέντρο Crystal’
 

Facebook Page

Newsletter