Υπηρεσίες

Για περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση του επόμενου ταξιδιού σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210-9564206, 210-9561128
EMAIL info@filotas-travel.com
 

Γιατί Εμάς

  • Ταχύτητα
  • Αποτελεσματικότητα
  • Καλύτερη τιμή

filler image

Ταξίδια αναψυψής στην Ελλάδα

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδρομών στην Ελλάδα. Τα πολυτελή πούλμαν μας εξασφαλίζουν την εύκολη και άνετη μετακίνηση σε όλους τους προορισμούς σε προνομιακές τιμές σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Φέτος συνεργαζόμαστε με την εταιρία AEGEAN SEA INTERNATION TRAVEL S.A για τη μεταφορά εισερχόμενων τουριστών.

Επίσης η εταιρία μας διατηρεί σημαντική συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία HAPPY DAYS TRAVEL, LIFESTYLE TRAVEL, GRAZY TRAVEL, DODONI TRAVEL, KYRIAKAKIS TOURS και FAMOUS SOTIRIOU TRAVEL στην μεταφορά τουριστών σε κορυφαίους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

;
filler image

Σχολικές Μεταφορές

The transfer of students is done with modern tourist buses that meet all the requirements for safe transport of children to their school.

We take care of the arrival and departure times at the destination and specialized staff accompany the students on each route to take care of their needs.

filler image

Μεταφορές Προσωπικού

Η μεταφορά προσωπικού πραγματοποιείται με εξειδικευμένα πούλμαν από και προς τις εγκαταστάσεις κάθε εταιρίας. Με σεβασμό στις ανάγκες τόσο της εταιρίας μεταφέρουμε το προσωπικό σας με ασφάλεια στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα τηρώντας αυστηρά το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης από τον χώρο εργασίας.

Στον τομέα της μεταφοράς προσωπικού στην παρούσα χρονική στιγμή μεταφέρουμε εργαζομένους των ΕΛ.ΠΕ, της Ε.Α.Β. και των ΕΛ.ΤΑ (με υπεργολαβία) ενώ στο παρελθόν είχαμε μεταφέρει εκείνους του Ο.Τ.Ε., της INTERAMERICAN, της Δ.Ε.Η. καθώς επίσης και άλλων μικρότερων βιομηχανιών και βιοτεχνιών.

filler image

Μεταφορές Συλλόγων - Δήμων - ΚΑΠΗ

Η μεταφορά των ΚΑΠΗ δεν ήταν ποτέ μια τόσο άνετη και ευχάριστη εμπειρία. Τα λεωφορεία μας είναι ειδικά διαμορφωμένα και άνετα για τη μετακίνηση ατόμων όλων των ηλικιών. 

Με το Δήμο Καλλιθέας έχουμε συνεχή συνεργασία όπως και με τον Αθλητικό Οργανισμό και τα ΚΑΠΗ . Επίσης έχουμε αναλάβει και την μεταφορά των ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα, του Δήμου Φαλήρου, του Δήμου Νέας Σμύρνης και του Δήμου Ηρακλείου για τις εκδρομές τους.

filler image

Μεταφορές απο και προς το Αεροδρόμιο - Λιμάνι

Τα τελευταία χρόνια τα λεωφορεία μας εξυπηρετούν ξενοδοχεία, συνέδρια και μεμονωμένους πελάτες για την μεταφορά τους από και προς τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων, λιμένων και σιδηροδρόμων. Σημαντικό στοιχείο της υπηρεσίας μας αυτής είναι ότι είμαστε διαθέσιμοι όλες τις ώρες της ημέρας, κάθε μέρα έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απαιτούμενη ώρα άφιξης ή αναχώρησης.

filler image

Μεταφορές Αθλητικών Συλλόγων

Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις μεταφορές ομάδων για εντός και εκτός έδρας αγώνες καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις τους με τα πολυτελή και άνετα λεωφορεία της.

Τα τελευταία 5 χρόνια μεταφέρουμε τις ακαδημίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός.  

filler image

VIP Μεταφορές - Επαγγελματικά Ταξίδια

Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση, επιλέγοντας τα VIP οχήματα της εταιρείας μας, για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή για ειδικές περιστάσεις. Τα πολυτελή οχήματα του στόλου μας διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις σας σε ολόκληρη την Αθήνα, αλλά και εκτός λεκανοπεδίου.

Οι προσεκτικά επιλεγμένοι και έμπειροι οδηγοί της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τα πολυτελή VIP οχήματα του στόλου μας, σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς.

filler image

Ταξίδια στο εξωτερικό

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά πελατών στο εξωτερικό με εξειδικευμένο προσωπικό και ξεναγούς. Τα πολυτελή πούλμαν μας εξασφαλίζουν την εύκολη και άνετη μετακίνηση σε όλους τους προορισμούς σε προνομιακές τιμές σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η εταιρία μας διατηρεί σημαντική συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία GRAZY TRAVEL, DODONI TRAVEL και FAMOUS SOTIRIOU TRAVEL στην μεταφορά τουριστών σε κορυφαίους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Επικοινωνία

697-8445230 & 697-8445232
info@filotas-travel.com
Website: www.filotas-travel.com

Χαροκόπου 87 – Καλλιθέα, 1ος όροφος, 
‘Εμπορικό Κέντρο Crystal’
 

Facebook Page

Newsletter